Wegens de verspreiding van het Corona-virus die de ziekte COVID-19 kan veroorzaken is tot nader order het Partijbureau van 50PLUS aan de Kneuterdijk 2 te Den Haag gesloten. 

De gebruikelijke dienstverlening aan onze leden zal zoveel mogelijk worden gewaarborgd door de kantoor-manager Anneke van der Helm samen met haar teamleden Edwin en Jeroen via de beschikbare ‘on-line’ thuiswerk-faciliteiten. Toezending van promotieartikelen is (voorlopig) niet mogelijk, gaarne uw begrip hiervoor.

Indien u het Partijbureau wenst te contacteren:

Per telefoon

Indien u duidelijk uw naam en telefoonnummer inspreekt zult u op korte termijn via de telefoon worden gecontacteerd. 

Via mail

Aangezien Anneke en haar team toegang tot de mailboxen hebben zullen binnengekomen mails op de gebruikelijke wijze worden behandeld. Deze wijze van communicatie wordt dus sterk aanbevolen.

(Het indienen van de declaraties via toezending aan het gebruikelijke mailadres blijft uiteraard mogelijk; hun behandeling en tijdige afdoening is verzekerd). 

Per post

Deze wijze van communicatie wordt tot nader order absoluut ontraden, aangezien de postbezorging door post NL ten kantore van 50PLUS voorlopig is geschorst. Pas na hervatting wordt de aldus ‘opgespaarde’ post bezorgd. Dat kan in de huidige omstandigheden best wat op zich laten wachten.

Namens het Hoofdbestuur spreek ik de hoop uit dat de huidige buitengewone situatie snel tot het verleden zal behoren.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe.

Robert Gielisse
(wnd) Algemeen Secretaris
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.