Van dinsdag 18 september (Prinsjesdag) tot en met zaterdag 22  september heeft 50PLUS meegedaan met de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Dankzij een enthousiaste, hardwerkende crew bestaande uit leden uit heel het land, alsmede alle Kamerleden die beurtelings aanwezig waren om te luisteren en te noteren wat senioren vinden van hun huidige situatie, is de beurs voor ons een groot succes geworden.

In totaal hebben we ruim 800 adressen genoteerd van bezoekers die onze nieuwsbrief willen ontvangen en daarmee een tijdje willen volgen wat wij als partij voor senioren kunnen betekenen. Binnenkort zullen we contact opnemen met alle provinciale afdelingen om te overleggen hoe we de gespreksnotities kunnen uitwerken en terugkoppelen aan de betreffende geïnterviewden.

Het concept van deze beurs is dermate goed bevallen dat wij zoveel mogelijk ook met plaatselijke beurzen mee willen gaan doen.

Meer info hierover bij Helena Bosch, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer: 033 - 463 46 33.