‘Omdat het om Rotterdammers gaat’

Rotterdam is van oudsher een havenstad, een werkstad waar mensen van vele nationaliteiten hun werk en leven hebben. Rotterdam, een stad waar de gevleugelde uitspraak van ‘niet lullen maar poetsen’ recht wordt gedaan en waar mensen
groos zijn op het feit dat ze ook niet kletsen maar aanpakken!

Lees meer...

50PLUS komt naar Rotterdam

50PLUS komt naar Rotterdam. Volgend jaar maart doe wij mee met de gemeenteraadsverkiezingen. Wij vinden dat 50PLUS nodig is in Rotterdam. 50PLUS is een partij van verbinding, modern, sociaal en vernieuwend, maar met respect voor het bestaande en het verleden.

Lees meer...

(Maat)werk voor iedereen

De crisis is voorbij, het gaat weer goed met Nederland. De werkloosheid daalt. Dat lijkt allemaal geweldig positief. Maar is dat ook zo en geldt dit voor iedereen?

Zinloos

Werkloze vijftigplussers komen nog steeds heel moeilijk aan een baan. Vanaf pakweg 50 kun je solliciteren tot je een ons weegt, maar de kans geselecteerd te worden is praktisch nihil.

Lees meer...

Ellen Verkoelen eerste lijsttrekker 50PLUS Rotterdam

50PLUS gaat in Rotterdam met de gemeenteraadsverkiezingen meedoen en verwacht met een sterke fractie binnen te komen.

Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in maart van dit jaar heeft 50PLUS haar aantal zetels weten te verdubbelen van twee naar vier. Daarnaast is 50PLUS ook in de Eerste Kamer vertegenwoordigd, in vrijwel alle provinciebesturen en in een groot aantal waterschappen.

Lees meer...

ROTTERDAM HOME

Omdat het om Rotterdammers gaat...

logo rotterdamjpeg 360

Wij zijn trots op onze kandidatenlijst voor de verkiezingen van de gemeenteraad op 21 maart.

Bekijk HIER onze volledige kieslijst’ en ‘Bekijk HIER ons persbericht

Agenda

Geen evenementen

Inschrijven nieuwsbrief