Wekelijks stellen wij een kandidaat aan U voor. Deze week nummer 6 en campagneleider Humphrey Martherus. Na meer dan 30 jaar management en leidinggevende functies te hebben vervuld bij een bank is Humphrey onlangs met pensioen gegaan. Humphrey is een gepassioneerd golfer en is zeker 3 keer in de week op de golfbaan.
Als voormalige internationale bankmanager heeft Humphrey veel bestuurlijke ervaring opgedaan en geleerd goed naar mensen te luisteren wat hun problemen en wensen zijn. Met deze mensenkennis en zijn economische & financiële expertise wil hij in de gemeenteraad zich inzetten voor de Tilburgers.

De volledige lijst is: 

1. Henk van Tilborg

2. Frans Vriens

3. Jan Schilders

4. Dyon Beerens

5. Ruud Roubos

6. Humphrey Martherus

7. Ben van de Wouw

8. Christ Schuurmans

9. Bart Maessen

10. Ria de Boer

11.Anja Beerens

12. Eveline Maessen

 

In het verkiezingsprogramma 2018 – 2022 presenteert 50PLUS een totaalprogramma voor de gemeente Tilburg met in alle beleidsonderdelen een duidelijke visie op de positie van de 50-plussers.

Dit programma richt zich tot iedereen, jong en oud, die zich betrokken voelt bij de gemeente Tilburg en zich herkent in de doelstellingen van 50PLUS : Alle burgers tellen mee in onze gemeente, van jong tot oud, in een stad die vernieuwt, die ondernemend is, die zorgt voor wie zorg nodig heeft, waar de burgers zich veilig kunnen voelen en waar weer verbinding komt tussen degeneraties. Daarbij gelden voor 50PLUS Tilburg de volgende speerpunten:

Lees meer...

Op uitnodiging van de Gemeente Tilburg hebben vandaag Henk van Tilborg (lijsttrekker 50PLUS Tilburg) en Humphrey Martherus (PR campagneleider & kandidaat-gemeenteraadslid) deelgenomen aan de Workshop StemWijzer Gemeenteraadsverkiezingen 2018.

Bovendien was dit een mooie gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de lijsttrekkers van de lokale politieke partijen en hun verkiezingsprogramma’s.

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!