We nodigen alle 50 plus leden uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout van harte uit op de algemene ledenvergadering van 50PLUS Tilburg op donderdag 7 december 2017 om 20.00 u in het Doctor Deelenlaan 10 in Tilburg.

Concept Agenda: 
1 Opening en mededelingen
2 Concept verkiezingsprogramma
3 Concept kandidatenlijst gemeenteraad
4 Hoe nu verder naar 21 maart 2018?
5 PR activiteiten
6 Ondersteuning van de leden
7 Rondvraag en sluiting.

U aanwezigheid word zeer op prijs gesteld. Gaarne vooraf aanmelden via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Een delegatie van de kerngroep 50 plus Tilburg is op bezoek geweest bij de Tweede kamer fractie in de Haag. We werden door een medewerker van de 50 plus partij ontvangen en rondgeleid in het prachtige gebouw. Ook was er een korte ontvangst en ontmoeting met Henk Krol. Henk was als geboren Tilburger trots dat hij ons mocht ontvangen en hij gaf ons wat tips mee hoe we het beste een campagne konden organiseren richting de gemeenteraads verkiezingen.

Tilburg is onze zorg! Deze slogan is hetgeen wij als 50PLUS afdeling voor staan. Deze slogan gaan wij gebruiken in de komende campagnetijd tot aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.


Begin oktober heeft de 50PLUS afdeling Tilburg het groen licht van het Hoofdbestuur gekregen om aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 Maart 2018 in Tilburg deel te nemen.

Lees meer...

Wilt u op de hoogte blijven?

Close

Like ons dan op Facebook!