“Geert Dales heeft belangeloos enorm veel vrijetijd besteed aan 50PLUS. Daar zijn we hem erkentelijk voor en daar wil ik hem voor bedanken”, aldus fractievoorzitter Corrie van Brenk naar aanleiding van het vertrek van de partijvoorzitter.

Geert Dales - Foto: Adriana HernandezOp zondagmorgen maakte Geert Dales bekend dat hij met onmiddellijke ingang zijn functie als voorzitter van 50PLUS neerlegde. De fracties en teams van 50PLUS willen hem bedanken voor zijn belangeloze inzet voor de vereniging 50PLUS gedurende de afgelopen twee jaren.

Grote inzet
“Zeker, we waren het niet altijd eens met de ideeën en beslissingen van Geert Dales”, zegt Corrie van Brenk, voorzitter van de Tweede Kamerfractie van 50PLUS. “Soms zelfs ronduit oneens; dat heeft iedereen kunnen meekrijgen. Maar toch zijn we Geert erkentelijk voor zijn bijdrage aan onze vereniging. Hij heeft oprecht en met grote inzet getracht de partij te professionaliseren en enorm veel vrijetijd besteed aan 50PLUS. Hoewel er verschil van mening was, wil ik hem daarvoor, mede namens onze teams in heel het land, bedanken.”

Op 1 augustus kiezen de leden van 50PLUS een nieuw hoofdbestuur en een nieuwe voorzitter.

© 25 mei 2020