Verkiezingsprogramma 50PLUSDe verkiezingen voor de Tweede Kamer komen steeds meer in zicht: uiterlijk op 17 maart 2021 is het zover! En al eerder mocht het kabinet Rutte III het tot die tijd niet redden. De komende maanden buigt een speciale commissie zich over het programma waarmee 50PLUS aan de verkiezinen gaat deelnemen. De leden van 50PLUS zullen uitgebreid de kans krijgen ideeën en voorstellen voor het verkiezingsprogramma in te brengen.

Leden zullen kunnen meewerken aan het tot stand komen van het verkiezingsprogramma 2021 - 2025 van 50PLUS. Er zullen speciale avonden in het land worden georganiseerd waar zij kunnen meediscussiëren over het programma. Maar ook nu al kunnen leden suggesties doen voor het verkiezingsprogramma van 50PLUS. De Programmacommissie roept leden op hun input te leveren! Dat kan tot en met 20 maart 2020 via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Door nu al voorstellen en ideeën in te sturen, kan de commissie onmiddellijk aan de slag nadat op de algemene ledenvergadering van 21 maart groen licht is gegeven. Lees ook even de spelregels hieronder.

SPELREGELS

- Zet uw inbreng kort en krachtig op papier. Lange epistels werken niet in een verkiezingsprogramma. Hoe bondiger u uw suggestie verwoordt, des te nuttiger is deze voor de Programmacommissie.

- Zet duidelijk het onderwerp boven uw inbreng. Een verkiezingsprogramma is verdeeld in thema’s die elk een titel hebben, bijvoorbeeld ‘Pensioenen’, ‘Zorg en thuiszorg’ of ‘Belastingen’. Bekijk in ons verkiezingsprogramma van 2017 eventueel welke vijftig thema’s we destijds hadden en maak daar uw keus uit. Klik hier voor het verkiezingsprogramma van 2017 - 2021.

- Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld en wordt door de commissie die het programma samenstelt aandachtig gelezen. Het is echter niet mogelijk om persoonlijk op uw inbreng te reageren. Indien de commissie vragen heeft, wordt u vanzelfsprekend wel benaderd. U wordt op de hoogte gehouden via de website van 50PLUS en de digitale nieuwsbrief. Klik hier om u voor deze gratis nieuwsbrief aan te melden.

- U kunt u bijdrage aan het conceptverkiezingsprogramma van 50PLUS mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiterlijk op 20 maart a.s.

De Programmacommissie ziet graag uw ideeën en voorstellen tegemoet en dankt u hartelijk voor uw betrokkenheid!

© 4 maart 2020